Navigando su questo sito acconsenti all'uso dei nostri cookies.

Thursday 10 May – Dinner

PROGRAM

7.30pm - 8.00pm Cocktail at home Diageo Brand Ambassador Andrea Gasparri
KETEL ONE BLOODY MARY CHE PASSIONE!

7.30pm - 8.15pm Taste Arena Tema sfida: il risotto alla parmigiana con o senza soffritto?
Capi squadra: Claudio Sadler (Ristorante Sadler) e Roberto Conti (Ristorante Trussardi alla Scala)

8.00pm - 8.30pm Birrificio Angelo Poretti Adua Villa presenta: L'ora dell'aperitivo.
Burrata ed acciughe - Gorgonzola e noci
10 Luppoli Le Bollicine Dorata - 10 Luppoli Le Bolliccine Rosé

8.00pm - 8.30pm Foorban Photo Lab The Chef of the 1st digital restaurant, the food stylist Nerina Di Nunzio and the phtographer Antonio Cama: tips and creativity to turn your dishes in cover images.

8.30pm - 9.00pm Cocktail at home Diageo Brand Ambassador Andrea Gasparri
KETEL ONE BLOODY MARY CHE PASSIONE!

8.45pm - 9.15pm Foorban Photo Lab The Chef of the 1st digital restaurant, the food stylist Nerina Di Nunzio and the phtographer Antonio Cama: tips and creativity to turn your dishes in cover images.

9.00pm - 9.30pm Birrificio Angelo Poretti Note di luppoli: i sapori delicati.
Pesce spada affumicato - Lardo di spallone - Stracchino di bufala
9 Luppoli Belgian Blanche - 8 Luppoli Gusto Agrumato - 7 Luppoli La Fiorita

9.00pm - 9.45pm Taste Arena Tema sfida: la cotoletta alla Milanese VS l'orecchia d'Elefante
Capi squadra: Giovanni Traversone (Trattoria del Nuovo Macello) e Omar Allievi (Al Garghet)

9.30pm - 10.00pm Foorban Photo Lab The Chef of the 1st digital restaurant, the food stylist Nerina Di Nunzio and the phtographer Antonio Cama: tips and creativity to turn your dishes in cover images.

9.30pm - 10.00pm Cocktail at home Diageo Brand Ambassador Giuseppe Mancini
TANQUERAY TEN & TONIC - PASSION FOR PERFECTION

10.00pm - 10.30pm Birrificio Angelo Poretti Note di luppoli: i sapori intensi.
Salmone scozzese affumicato- Salame- Scamorza affumicata
8 Luppoli Gusto Agrumato - 5 Luppoli Bock Chiara - 9 Luppoli American IPA

10.15pm - 10.45pm Foorban Photo Lab The Chef of the 1st digital restaurant, the food stylist Nerina Di Nunzio and the phtographer Antonio Cama: tips and creativity to turn your dishes in cover images.

10.30pm - 11.00pm Cocktail at home Diageo Brand Ambassador Giuseppe Mancini
TANQUERAY TEN & TONIC - PASSION FOR PERFECTION

10.30pm - 11.15pm Taste Arena Tema sfida: Philadelphia Cheesecake Challenge
Capi squadra: Pasticceria Quattro Quarti

11.00pm - 11.30pm Foorban Photo Lab The Chef of the 1st digital restaurant, the food stylist Nerina Di Nunzio and the phtographer Antonio Cama: tips and creativity to turn your dishes in cover images.

11.00pm - 11.30pm Birrificio Angelo Poretti Note di luppoli: i sapori decisi.
Palamita Affumicata - Pancetta al ginepro - Blu del Moncenisio
8 Luppoli Gusto Tostato - 7 Luppoli La Fiorita - 10 Luppoli Le Bollicine Dorata

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Taste Of Milano by BE.IT - P.I. 06889150964  |  2018 StranoWeb StranoWeb